• Quick Scan People Strategy

Quick Scan van kwaliteit en uitvoerbaarheid van People Strategy

Deel dit artikel:
Vraagstuk | Ondersteun ons door de recent opgestelde People Strategy te beoordelen en aan te geven welke inhoudelijke verbeteringen mogelijk zijn en in welke mate de voorwaarden op orde zijn voor succesvolle realisatie.
 
Aanpak | Op basis van uitgebreide documentatie van de klant over de People Strategy en op basis van ons People Strategy Analyse Model is, binnen een zeer korte doorlooptijd, een kort en bondig en visueel aantrekkelijk overzicht opgesteld waarmee direct zichtbaar is op welke dimensies van de People Strategy verbetering mogelijk is. 
 
Business Impact | De uitkomsten van de Quick Scan hebben geleid tot aanpassingen in de inhoud en uitvoeringsaanpak van de People Strategy. Omdat de People Strategy integraal onderdeel is van de Business Strategy van de bank is met deze opdracht een bijdrage geleverd aan het daadwerkelijk realiseren van de zakelijke ambities van de bank.
 
 
Photo credit: Wikimedia Commons
Andere cases

Public
People Strategy

Gemeente (ZH)

Opstellen van gedragen HR Strategie voor een gemeente

Samen met de HR professionals van de gemeente is gewerkt aan de doorvertaling van de strategische opgaven naar een doorwrochten en aansprekende HR strategie. Dit document biedt handvatten om de komende jaren vorm te geven aan dié HR activiteiten die ervoor zorgdragen dat de gemeente proactief inspeelt op de uitdagingen rondom mens, werk en organisatie.

Lees meer

Financiƫle dienstverlening
People Strategy

Grootbank

Quick Scan People Strategy

Snelle review uitgevoerd van de inhoudelijke kwaliteit van de People Strategy en van de aanwezigheid van alle voorwaarden om deze strategie succesvol uit te voeren.

Lees meer

Overige marktsegmenten
People Strategy

Kabel/Multimediabedrijf

Ontwikkel een People Strategie, aansluitend op de business strategie

Vanuit de management board is een organisatievernieuwings-traject gestart waarbij bewust ‘de mens’ centraal is gezet. Om te bepalen welke bijdrage van medewerkers wordt verwacht, hebben wij het proces gefaciliteerd om een People Strategie te ontwikkelen, inclusief concrete projecten en een projectstructuur.

Lees meer

Public
People Strategy, HR Organisation Effectiveness

Academisch ziekenhuis

Herijken en realiseerbaar maken van de P&O strategie 2014-2018

De organisatie wenste de P&O strategie 2014-2018 te actualiseren om daarbij maximaal ondersteuning te bieden aan de onderzoeks- en medische opgaven. 

Lees meer