• People Strategy

Succesvolle organisaties stellen hun mensen centraal en werken van daaruit met een overtuigende visie en een toekomstgericht (HR-)plan

Een heldere strategie biedt richting en perspectief. Omdat niet "de organisatie" maar de mensen daarbinnen de strategie uitvoeren, is aandacht voor en inzicht in de bijdrage van uw medewerkers aan het bedrijfssucces van groot belang.

Wat we doen  

Wij ondersteunen u bij het vertalen van de strategische uitdagingen van uw organisatie naar een optimale inzet van menselijk kapitaal. Op deze wijze borgt u dat uw HR-beleid effectief de meeste waarde toevoegt.

Welke diensten bieden we aan

  • Inspiratie op Human Capital trends en ontwikkelingen: in de vorm van een sessie, workshop, inspiratiepakket, keynote of onderzoeksrapport nemen wij u mee door de actuele Human Capital trends. Hierbij staan wij stil bij de impact van vernieuwing en innovatie op het eigen werkveld en de kansen maar ook de uitdagingen die dit met zich meebrengt.
  • Visieontwikkeling op Human Capital: op basis van een gestructureerde aanpak geven wij invulling aan de belangrijkste overtuigingen rond werkgever- en werknemerschap, wat uw organisatie aan (toekomstige) medewerkers wil bieden en wat u daar graag voor terug ziet van uw mensen. Dit geeft richting aan (toekomstige) HR-beleid en initiatieven, arbeidsmarktpositionering en de gewenste manier waarop uw mensen, managers en teams functioneren.
  • Bepaling van uw HR-strategie: vanuit Human Capital trends en bedrijfsspecifieke strategische opgaven werken wij gezamenlijk via een bewezen methode aan een doorvertaling van de bedrijfsstrategie naar een praktisch uitvoerbaar jaarplan en een middellange termijn HR-agenda met concrete deliverables en tijdslijnen.
  • HR Risico Assessment: op basis van een quickscan identificeren wij HR-risico’s die in de weg staan om uw strategische ambities waar te maken. Daarbij ondersteunen wij u bij het prioriteren en het nemen van effectieve beheersmaatregelen.
Meer weten over People Strategy?
Bel direct met Ruurd Baane.
"Toewijding, betrokkenheid en passie kun je niet kopen, wel verdienen"
Het succes van People Strategy
in de praktijk: bekijk hier onze cases

Public
People Strategy

Gemeente (ZH)

Opstellen van gedragen HR Strategie voor een gemeente

Samen met de HR professionals van de gemeente is gewerkt aan de doorvertaling van de strategische opgaven naar een doorwrochten en aansprekende HR strategie. Dit document biedt handvatten om de komende jaren vorm te geven aan dié HR activiteiten die ervoor zorgdragen dat de gemeente proactief inspeelt op de uitdagingen rondom mens, werk en organisatie.

Lees meer

Financiƫle dienstverlening
People Strategy

Grootbank

Quick Scan People Strategy

Snelle review uitgevoerd van de inhoudelijke kwaliteit van de People Strategy en van de aanwezigheid van alle voorwaarden om deze strategie succesvol uit te voeren.

Lees meer

Overige marktsegmenten
People Strategy

Kabel/Multimediabedrijf

Ontwikkel een People Strategie, aansluitend op de business strategie

Vanuit de management board is een organisatievernieuwings-traject gestart waarbij bewust ‘de mens’ centraal is gezet. Om te bepalen welke bijdrage van medewerkers wordt verwacht, hebben wij het proces gefaciliteerd om een People Strategie te ontwikkelen, inclusief concrete projecten en een projectstructuur.

Lees meer

Public
People Strategy, HR Organisation Effectiveness

Academisch ziekenhuis

Herijken en realiseerbaar maken van de P&O strategie 2014-2018

De organisatie wenste de P&O strategie 2014-2018 te actualiseren om daarbij maximaal ondersteuning te bieden aan de onderzoeks- en medische opgaven. 

Lees meer

De aanpak en Oplossingen van
Bright & Company

Bepaal uw koers

People Strategy

Succesvolle organisaties stellen hun mensen centraal en werken van daaruit met een overtuigende visie en een toekomstgericht (HR-)plan

Lees meer

Uw strategie waarmaken

Organisation Transformation

Mensen mee laten bewegen in de richting van uw strategische doelen. Intrinsiek gemotiveerd en met de juiste capabilities

Lees meer

Meten | Weten | Vooruitzien

People Analytics

Diep inzicht in menselijk kapitaal zorgt voor betere sturing aan realisatie van strategische doelstellingen

Lees meer

Impact van HR vergroten

HR Organisation Effectiveness

Is de functie van HR uitgespeeld? Nee! Is de manier waarop HR momenteel is georganiseerd eindig? Ja!

Lees meer