• Professionaliseringtraject HR Businesspartnerschap

Professionaliseringtraject HR Businesspartnerschap bij een gerenommeerd onderzoeksinstituut

Deel dit artikel:

Vraagstuk |Ontwikkel een innovatief professionaliseringstraject en begeleid de 25 HR Business Partners en HR Experts naar een ‘next level’ HR Businesspartnerschap.

Aanpak | Samen met het USBO is vanuit een doordacht leermodel een gevarieerd traject ontwikkeld, bestaande uit een persoonlijke intake, vijf inhoudelijke masterclasses, een onderliggende werkopdracht. Door de ‘blended learning’-approach is inhoudelijke versterking hand in hand gegaan met ‘het laten zien’ en toepassen.

Business Impact | Door klanten ervaren positieve individuele ontwikkeling ten aanzien van vakkennis, persoonlijke effectiviteit en kwaliteit als HR-professional; Een gemeenschappelijk vocabulaire in relatie tot Businesspartnerschap; borging van de opgedane kennis en ervaring in het ontwikkeltraject in de dagelijkse werkpraktijk; door deelnemers ervaren positieve ontwikkeling in de teamsamenwerking en de onderlinge kennisdeling (bouwen aan de HR-community).

Andere cases

Overige marktsegmenten
HR Organisation Effectiveness

Facilitair Dienstverlener

Versterken commerciƫle slagkracht

Organisatie assessment uitgevoerd om de huidige commerciële slagkracht te meten en een gericht advies gegeven over noodzakelijke maatregelen om deze verder te versterken in lijn met de strategische ambities.

Lees meer

Overige marktsegmenten
HR Organisation Effectiveness

Vervoersmaatschappij

Ontwikkeling en uitrol mobiliteitsprogramma

Er is een breed aanbod ontwikkeld en uitgerold voor medewerkers om vanuit eigen regie te werken aan hun duurzame inzetbaarheid en mobiliteit, om zo de lange functieverblijftijd te reduceren en de employability en het werkplezier van medewerkers te vergroten. 

Lees meer

Public
HR Organisation Effectiveness

Agentschap – Ministerie van EZ

Installeren van een Verbeterplan P&O functie onder organisatiebreed verbetertraject

Op basis van grondige analyse en in nauwe samenwerking met de organisatie werd een concreet en actiegericht ontwerp voor een slagvaardigere P&O-functie uitgewerkt, als onderdeel van een organisatiebreed verbetertraject. Maximaal gedragen door de lijn en HR door participatieve aanpak, heeft het plan inmiddels de eerste stappen doorlopen van ontwerp naar praktische uitvoering om de organisatiedoelen te ondersteunen.

Lees meer

Overige marktsegmenten
HR Organisation Effectiveness

Multinationaal familiebedrijf gespecialiseerd in koffie

Ontwerp van organisatie- & governance structuur passend bij groeistrategie

Ontwikkeling van een nieuwe organisatie- en governance structuur waarmee de Management Board, slagvaardig gericht op groei en rendement, sturing kan geven aan haar internationale vending activiteiten. Uitwerking van het nieuwe operating model t en ondersteuning van de Board bij het daadwerkelijk doorvoeren van de verandering.

Lees meer