• Inspiratie

Meevaren met de hypes?
Of begrijpen wat er echt speelt?

Ontwikkelingen volgen zich razendsnel op. U weet dat als geen ander. Up-to-date blijven kost tijd, maar is wel een voorwaarde voor uw succes. Nu en in de toekomst. De analisten van Bright & Company speuren dagelijks het internet af, volgen de belangrijkste media, en verzamelen voor u de meest relevante publicaties, onderzoeksrapporten en artikelen. Wij delen graag met u de door ons geselecteerde informatie en kennis. Neem een kijkje in onze kennisbank en laat u inspireren.

Bright Nieuws |  Het laatste nieuws over de ontwikkelingen binnen Bright & Company, vers van de pers. Ons populaire jaarlijkse Bright Event, ronde tafel bijeenkomsten, presentaties door onze collega's, nieuwe boeken van onze hand; u vindt het overzicht hier.

Bright Publicaties | Bright publiceert regelmatig in toonaangevende vakbladen. Interviews met vakprofessionals, opiniestukken, onze vooruitstrevende inzichten op het vakgebied en belangrijke ontwikkelingen; neem hier een kijkje.

Externe Publicaties | Regelmatig laten ook wij ons inspireren door wat vakgenoten publiceren; het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij weten wat er speelt en op u afkomt. Wij selecteren de beste stukken en delen die hier graag met u.

HR Trends | Klaar zijn voor de toekomst betekent weten wat er écht speelt, zodat u hierop kunt anticiperen. Wij stellen de belangrijkste HR Trends vast voor de komende periode, en scheiden daarin de hypes van fundamentele ontwikkelingen, de échte trends voor de toekomst.

Carrière maken bij Bright & Company?
Bel direct met Tony Brugman.
"Kennis is macht, maar kennis delen geeft kracht!"