• Inspiratie

Meevaren met de hypes?
Of begrijpen wat er echt speelt?

Ontwikkelingen volgen zich razendsnel op. U weet dat als geen ander. Up-to-date blijven kost tijd, maar is wel een voorwaarde voor uw succes. Nu en in de toekomst. De analisten van Bright & Company speuren dagelijks het internet af, volgen de belangrijkste media, en verzamelen voor u de meest relevante publicaties, onderzoeksrapporten en artikelen. Wij delen graag met u de door ons geselecteerde informatie en kennis. Neem een kijkje in onze kennisbank en laat u inspireren.

Bright Nieuws |  Het laatste nieuws over de ontwikkelingen binnen Bright & Company, vers van de pers. Ons populaire jaarlijkse Bright Event, ronde tafel bijeenkomsten, presentaties door onze collega's, nieuwe boeken van onze hand; u vindt het overzicht hier.

Bright Publicaties | Bright publiceert regelmatig in toonaangevende vakbladen. Interviews met vakprofessionals, opiniestukken, onze vooruitstrevende inzichten op het vakgebied en belangrijke ontwikkelingen; neem hier een kijkje.

Externe Publicaties | Regelmatig laten ook wij ons inspireren door wat vakgenoten publiceren; het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij weten wat er speelt en op u afkomt. Wij selecteren de beste stukken en delen die hier graag met u.

HR Trends | Klaar zijn voor de toekomst betekent weten wat er écht speelt, zodat u hierop kunt anticiperen. Wij stellen de belangrijkste HR Trends vast voor de komende periode, en scheiden daarin de hypes van fundamentele ontwikkelingen, de échte trends voor de toekomst.