• Marcel Knotter

Marcel Knotter (1964) adviseert al meer dan 20 jaar aan organisaties hoe ze met hun menselijk kapitaal nog betere bedrijfsresultaten kunnen realiseren. Hij is vertrouwd sparringpartner voor Raden van Bestuur, management en HR directies van grote (inter)nationale organisaties.

Als veelgevraagd adviseur is zijn naam synoniem geworden met een verfrissende, onafhankelijke en onorthodoxe benadering van HR-vraagstukken. Marcel daagt uit, stimuleert vernieuwing, committeert zich onvoorwaardelijk aan zijn klanten en levert wat is afgesproken. Hij adviseerde inmiddels meer dan 125 organisaties in Nederland, de Verenigde Staten, China en Indonesië.

Naast zijn passie voor advieswerk, hecht Marcel zeer aan quality time met zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden. Samen reizen en samen genieten van lekker eten maken hiervan een belangrijk deel uit. Hij bouwt inmiddels gestaag aan een reputatie als brouwer van Limarcello. Marcel is ook al jaren een hartstochtelijk poolreiziger. Hij bereikte samen met zijn expeditie genoot als eerste Nederlanders de magnetische Noordpool na een reis van 700 kilometer over het poolijs.